نحوه تمیز کردن کرن بری تازه

کرن بری و عفونت
کرن بری میوه ای کمی ترش است که ممکن است با پاییز در آن ارتباط داشته باشید. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ، یک نیم فنجان زغال اخته خام حاوی حدود 20 کالری ، 2 گرم فیبر رژیم غذایی و 10 درصد از ویتامین C مورد نیاز شما در روز است. زغال اخته یک میوه همه کاره است که می توانید از آن به صورت خام ، خشک یا استفاده در کالاهای پخته استفاده کنید. خشک شدن زغال اخته یک راه خوب برای حفظ میوه برای مصرف مدت ها بعد از پایان فصل رشد زغال اخته است.


مرحله 1
.

تازه ترین کرن بری ممکن را انتخاب کنید. پسوند دانشگاه ایالتی واشنگتن توصیه می کند زغال اخته هایی را که قرمز روشن یا "زرد مایل به قرمز" هستند انتخاب کنید. زغال اخته ها را کمی فشار دهید تا مطمئن شوید محکم و چروک نشده باشند. زغال اخته نرم و چروکیده نشان می دهد که تازه نیست. زغال اخته را در یخچال نگهداری کنید تا زمانی که آماده خشک کردن آنها باشید.
گام 2
.

کرن بری را کاملا و به آرامی بشویید تا از آسیب رساندن به میوه جلوگیری کنید. از 12 اونس استفاده کنید کیک زغال اخته تا 2 ربع آب. یک گلدان بزرگ را روی اجاق گاز بگذارید و آب را به جوش بیاورید. زغال اخته های شسته شده را درون یک کاسه ریخته و آب جوش را روی آن زغال اخته ها بریزید. کاسه را در مکانی امن قرار دهید و بگذارید زغال اخته ها بنشینند. وقتی پوسته ها جمع می شوند ، به طور کلی در چند دقیقه ، انواع توت ها آماده هستند.
مرحله 3
.

آب آن را تخلیه کرده و انواع توت ها را با شکر یا دریزاب با شربت ذرت بپاشید. اگر نمی خواهید زغال اخته شیرین شده ، این مرحله را فراموش نکنید. زغال اخته را به صورت یک لایه روی ورق کوکی ریخته و به مدت دو ساعت در فریزر قرار دهید. دانشگاه ایالتی واشنگتن می گوید روند یخ زدن به توت ها سریعتر خشک می شود.
مرحله 4
.

آب بدن خود را مطابق دستورالعمل سازنده تنظیم کنید. انواع توت ها را به صورت یک لایه روی ورقه دهیدراتور قرار دهید و اجازه دهید تا پردازش شود. زغال اخته را بعد از 10 ساعت مزه دار کنید. به دنبال انواع توت هایی باشید که مانند کشمش جویدنی و خشک باشد.
مرحله 5
.

Deanna DeLong ، نویسنده کتاب ، "چگونه غذاها را خشک کنیم" می گوید ، از اجاق خود برای خشک کردن زغال اخته استفاده کنید ، در صورت عدم دهیدراته کننده بدن هستید. همین روال را دنبال کنید ، اما انواع توت ها را در ورقه کوکی که با کاغذ перга پوشانده شده است ، قرار دهید. فر خود را به مدت 10 دقیقه به 350 درجه فارنهایت روشن کنید ، سپس آن را خاموش کنید. زغال اخته های خود را درون فر قرار دهید و بگذارید یک شبه یا تا زمانی که خشک شود خشک شود.
مرحله 6
.

DeLong توصیه می کند که زغال اخته های تازه خشک شده خود را در فریزر یا یخچال و فریزر ذخیره کنید. زغال اخته به بهترین وجه در هنگام نگه داشتن در فریزر و به دور از نور ، طراوت و مواد مغذی خود را حفظ می کند. زغال اخته را درون یک ظرف فریزر قرار دهید تا از سوختگی فریزر جلوگیری شود. اجازه دهید تا زغال اخته خشک قبل از ترکیب در کالاهای پخته شده به دمای اتاق بیاید.
چیزهایی که شما نیاز دارید

    کرن بری

    اب

    گلدان

    شربت شکر یا ذرت (اختیاری)

    ورق کوکی

    دهیدراتور

    اجاق گاز (اختیاری)

    ظرف ایمن فریزر

نکته

از کرن بری را در مخلوط دنباله یا به عنوان میان وعده استفاده کنید.

زغال اخته های خود را قبل از ذخیره کردن در 1/4 لیوان تقسیم کنید.

سالادهای تازه را با زغال اخته خشک کنید.
هشدار

در صورت تماشای کالری دریافتی خود ، از افزودن شیرین کننده خودداری کنید.

15 دستور العمل کرن بری که فراتر از سس هستند

نحوه حفظ کرن بری - کرن بری

چگونه کرن بری را فریز کنیم

زغال ,اخته ,، ,خشک ,ها ,دهید ,زغال اخته ,خود را ,کرن بری ,قرار دهید ,را در ,دانشگاه ایالتی واشنگتن

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طراحی و ساخت انواع نیمکت بهترین درب ضد سرقت گروه عمران و معماری منطقه سیلوانا اموزش کاشت ناخن عسل درشیراز نقره ای موزیک نیوزباکس (ابزار شنیدن شبکه‌های اجتماعی) وبلاگ سعید رسولی ارائه تمامی خدمات سمپاشی ۰۹۱۹۶۴۷۲۱۷۲ فوتبالیکا 2 nature