چگونه کرن بری را فریز کنیم

کرن بری در فصل پاییز و زمستان به فصل می رسد و زغال اخته های تازه به زیبایی منجمد می شوند. این که آیا شما برای تعطیلات کیسه های زیادی خریداری کرده اید یا تصمیم به انبار کردن آن گرفته اید ، یخ زدن به شما امکان می دهد در حالی که از خوردن دستور العمل های زغال اخته تازه در تمام طول سال لذت می برید ، طعم شیرین و رنگ روشن آن را ضبط کنید.

کرن بری تازه می تواند تا چهار هفته در یخچال بماند. هنگامی که به طور صحیح در فریزر ذخیره شد ، می توانید آن را تا یک سال کامل افزایش دهید. زغال اخته منجمد درست و همچنین تازه در سس زغال اخته و شیرینی کار می کند و در کالاهای پخته شده مزیت خاصی دارد.
چگونه قره قاط ها را یخ بزنیم

انجماد زغال اخته آسان است. این روش اطمینان می دهد که زغال اخته های انفرادی به جای جمع شدن در کیسه فریزر یا ظرف ، سست می شوند. این مهم است زیرا به شما امکان می دهد مقدار دقیق زغال اخته مورد نیاز یک دستور غذا را بردارید.

    زغال اخته را زیر آب سرد بشویید و بگذارید در یک سس تخلیه شود.
    انواع تمشک را مرتب کنید. مواردی را که شکوفا ، قارچ یا سبز هستند ، حذف و کمپوست یا دور ریخته و از آن دور کنید. در عین حال ، از هر نوع ساقه جدا شده و خلاص شوید.
    زغال اخته ها را روی قابلمه ای بریزید و بگذارید حدود 15 دقیقه هوا خشک شود.
   کرن بری را به صورت یک لایه بر روی یک ورقه پخت ، ژله رول ژله یا ظرف مشابه آن پخش کنید. از یک طرف در کنار هم استفاده کنید تا مطمئن شوید که روی زمین یا در حالت فریزر نمی چرخند.
    زغال اخته را به مدت 2 تا 8 ساعت در فریزر ، بدون پرده قرار دهید. ممکن است در کمتر از 2 ساعت کاملاً یخ نزنند. اگر بیش از 8 ساعت آنها را ترک کنید ، آنها فریزر می شوند.
    زغال اخته منجمد را به کیسه های فریزر یا ظروف منتقل کنید. درز را بپوشانید و یا پوشانده و فوراً آنها را دوباره داخل فریزر قرار دهید. زغال اخته منجمد تا مدت یک سال در کیسه ها یا ظروف تمیز نگه داشته می شود

با استفاده از زغال اخته منجمد

در دستور العمل های سس کرن بری به طور معمول از 12 اونس میوه استفاده می شود ، این مقدار در بیشتر کیسه های زغال اخته فروخته شده در فروشگاه های مواد غذایی است. اگر می دانید که زغال اخته منجمد شما به سس تبدیل شده است ، شاید بتوانید انواع توت ها را در دسته های 12 اونسی ذخیره کنید. بدون مقیاس آشپزخانه ، 3 1/2 فنجان زغال اخته را اندازه بگیرید.

نیازی نیست قبل از استفاده در دستور العمل ، زغال اخته منجمد را ذوب کنید. آنها در کلوچه ، نان سریع و سایر محصولات پخته شده بهتر از انواع توت های تازه هستند زیرا در هنگام پخت و پز گرما می کنند. همچنین ، رنگ آنها به همان اندازه خون وارد غذا نمی شود.

علاوه بر سس ها ، شیرینی های غذایی و مواد شیرینی پخته شده ، زغال اخته منجمد در انواع دستور العمل ها به خوبی عمل می کند. آنها را به پنکیک اضافه کنید یا آنها را درون اسموتی ، سس سالاد یا نخود خرد کنید.

زغال اخته های کامل نیز نوشیدنی های زیبایی برای نوشیدنی ها ایجاد می کنند ، به خصوص آنهایی که از آب کرن بری مانند جهان وطنی استفاده می کنند. از آنجا که یخ زده اند ، یخ آنها دو برابر می شود و نوشیدنی شما را کمی سردتر و بدون رقیق نگه می دارد.

زغال اخته منجمد همچنین می تواند ذوب شود ، کم آب شود و به "جگر" تبدیل شود. اگر در فصل زغال اخته خود را خیلی شلوغ می کنید ، فریب بسیار خوبی است ، اما چند ماه بعد وقت بیشتری داشته باشید. آنها یک میان وعده عالی درست می کنند و یا از آن در گرانول ، ماست و انواع دستور العمل ها استفاده می کنند.

15 دستور العمل کرن بری که فراتر از سس هستند

نحوه حفظ کرن بری - کرن بری

چگونه کرن بری را فریز کنیم

، ,اخته ,زغال ,های ,منجمد ,یک ,زغال اخته ,اخته منجمد ,دستور العمل ,می کنند ,کرن بری ,انواع دستور العمل

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دستگاه قالیشویی | دستگاه قطعه شویی دانلود طرح درس امورگمرکی تبلیغات رایگان تکرو rastin Mr.NIMOS متخصص بیماری های غددی رد پای دوست مطالعات روانشناسی اثاث کشی